Sunday, January 15, 2012

tiga ways to hilang stress ((:

assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayangg :))

awal january students shock dengan homework yang berlambak tuh kan. biase lee , same kita doyy. focus kat budak SPM macam saya. tak kisah lah budak SPM ke students IPT or USIM , sookaay. yang penting kita enjoyy <-- nora danish said XD 


kalau homework ke assignment ke  berlambak lambak patu kawan lari jauh jauh taknak senyum pakwe pulak mintak clash lecturer pun maki maki bila nak hantar assignment mak pun nak amek port suruh itu suruh ini . just cool kayy ((:


i have three videos just for you sayanng *erghh., geli pulak*


video


first wayyy --> you can shout louder until you feel satisfied ((:


but please check the place first. takut takut nanti ade orang yang prihatin hantar you ke  tanjung nangka. *peace*


video


second wayy --> you take the cool medicine ((:


bismillah jangan lupa . betulkan niat . insyaAllah success.


video


third wayy --> enjoyy the game ((:


once you won it , please be happily and said "yes menang menang !!"


attention please , model video niy saya import dari france. dah didik for 2 years untuk speak malay dengan fluent. please appreciate what he had done for you ((:


tomorrow is his bufdayy. happy becoming bufday umar. i love you very very very big bigger biggest much. * eksited nak speaking *


nyte nyte everyone. happy bufday haziq raimi , cahaya keharuman :))




Thanks Awak (:

No comments:

Post a Comment