Friday, November 25, 2011

omeyy omeyy omeyy (:

assalamualaikum semuaaa (:

morning u allls :D kejap kejapp , cer korang usha last wishlist kite kat tepi kiri tuh , nampak idaak ? yes , buku aisyah r.a. :) 


kayy , tanak citer panjang . just nak share wishlist niy bia korang nampak , mane tau next bufday dapat present niyh ! 

next chapter (:

sebelum niy aku ade join pelapis program , dilantik sebagai komiti (: tak tau pulak partner aku hazim , pasal dye bukan datang meeting pun :) padahal aku pun same jea ! :D 

kay , nak tau kisah lagi lanjut dan terperinci tekan sini

adaah , akaq promote jap yea , thankyou (:


nama dye ahmad hazim arjonit :)


kitorang baik tak tangkap gamba ame ame :)

demi menjaga hati semua pihak ^___^

eh lupe nak bagi tau , kiteorang dalam unit pa system (:

mase niy , budak budak tengah buat LDK , kiteorang lepak sinie pasal ade keje lain yang kene buat. ohh , thank you hazim , ajar aku itu ini (: you are sporting boy :D 

next chapter (:


video


heee , terharu kan ? 

maizan jelesssh , terus tak cool video niy ! :'(

information , aku tak pakse pun dorang cakap sayaaaangg , dorang yang offer nak cakap centuh (:

thank you adeq adeqq , i love you laaaah <3

niy mase explorace form 1 form 2 hari selasa 15 haribulan november. 

next chapter (:
15 november 2011

happy bufday afham <3

i love you omeyyy omeyyy (:


thank you syamilah (:


niy adeq adeq afham , nani dengan nini (:

sape suruh omeyyy bangett ^__^

kay , dadaaaaaa semua . nak siap siap nak pergi kenduri dekat rumah member putri nazirah muhaimin (:

happy holidays everyone :D 


Thanks Awak (:

1 comment: